За нас

Нашата мисия

Biorest Cup

Първото събитие в България, което събира на едно място престижно състезание за най-добрите професионални готвачи и бармани, творчески и бизнес практически мастър класове, лекции от световно известни имена в бранша и специално изложение. Събитието ще се проведе в рамките на 3 дни в периода между 5 и 7 декември 2023 година в една от най-зелените и живи локации в сърцето на град София – Топлоцентрала

По време на форума сили едни срещу други ще премерят едни от най-изявените кулинарни таланти не само в България, а на Балканите. Целта на състезанието е да предизвика участниците да покажат умения, креативност и отборен дух пред „каймака“ на модерната западна кулинария в лицето на международно жури от световна величина. Участниците ще имат възможност да научат последните новости и техники, с най-добрите и нови продукти предлагани на пазара.

 

Разбира се, като всяко състезание най-добрите готвачи и бармани ще се борят да спечелят и парична награда. Участниците ще бъдат оценявани от високо професионално жури, от едни от най-големите професионалисти в света, ръководещи ресторанти, наградени със звезда Michelin. Водени от Едуард Азуаза и Карлес Мампел. Запознайте се с цялото жури. Изключителни готвачи, доказали огромен талант ,готови да споделят своя опит както в сферата на гастрономичното изкуство, така и в умението за създаване и поддържане на кулинарен успешен бизнес.

ИНФОРМАЦИЯ

За нас
Общи условия за използване
Поликтика за поверителност
Контакти

СЪСТЕЗАНИЕТО

Общи правила
Готвачи
Бармани
Изминали събития

СЪБИТИЕ

Work shop-ве
ЧЗВ
Партньори
Жури

Последвайте ни.

bg_BGBulgarian