Подкрепи ни

Бъди част от проекта

Ако считате нашите цели за важни и значими, подкрепете ни с дарение или като се включите като наш партньор в това магическо събитие. За повече информация, свържете се с нас на marketing@biorestcup.com

Нашата мисия

Biorest Cup

Повече за нас

BiorestCup e форум посветен на развитието и поддържането на устойчива гастрономна култура в България. Събитието ще се проведе в “Nu boyana film studio” в периода от 29. 10 до 31. 10. 2024г.

Стани партньор
Свържете се с нас, за да изготвим индивидуален спонсорски пакет според нуждите на вашата компания.

На самия ивент ще се насладим на състезателна отборна програма в категориите – готвач и сладкар. Професионални мастър класове и презентации. Експо зона с любими брандове. 

Подкрепи нашата мисия
НПО Биорест Къп организация посветена на развитието на гастроном ната култура в България. Нашата цел е да създадем условия за професионална ориентация , развитие и перспективи на младите таланти в сферата на кулинарията. Програмата ни включва менторски програми, стажове, практически мастър класове, бизнес класове.
Подкрепи нашата социално отговорна кампания.
Практическа и информационна програма за устойчивост в концепцията на нулев хранителен отпадък.

Ние от Биорест Къп вярваме, че с общи усилия ще вдигнем нивото на кулинарната култура в България, както и ще покажем на света, че имаме изключителни таланти, които заслужават внимание.

 

Стани наш партньор

Подкрепи ни

 

Заяви щанд на събитието

Няколко думи отвътре:

"Събитие посветено на развитието на гастрономната или кулинарната култура в България"

– Теодора Гергова

Контактна форма

Свържете се с нас

bg_BGBulgarian