жури – бармани

Симоне Капорале

Симоне Капорале

Симоне Капорале е международно известен барман с отличаващ се почерк, който е известен със своето внимание към детайла, игриво представяне и изключителен подход към обслужването. Роден в Комо, Италия, Симоне започва да усъвършенства своя миксологичен занаят в барове из цяла Европа, преди да поеме към коктейлната мека на света, Лондон.

След като работи в няколко различни луксозни заведения, Симоне се присъединява към Artesian в The Langham Hotel, едно от най-добрите коктейлни заведения в Лондон. И под негово наблюдение, заедно с Алекс Кратена, двамата помогнаха на Artesian да спечели титлата –  “Най-добър бар в света” през 2014 г., същата година Симоне беше отличен и с наградата “Международен барман на годината.”

За Симоне страхотните коктейли са само една от многото съставки за успех. За него е важно отношението, детайлите, връзката с посетителите и атмосферата. Неговият опит не спира със способността му да създава уникални вкусове в напитка, той и екипът му работят неуморно, за да създадат перфектната среда, в която да се насладите на този коктейл. Всеки коктейл е изживяване и разказва уникална история, а  Симоне Капорале е един от най-добрите „разказвачи“ на планетата.

bg_BGBulgarian