На мастър класа ще научите:

Едуард Азуаза и Оскар Албиняна

“Текстури и иновации в модерната кулинария”

Шеф Едуард Азуаза и Оскар Албиняна са майсторите, които обучават най-големите имена в света на кулинарията. За българската публика са подготвили специален клас, в който ще разгърнат в детайли с практически демонстрации какви са последните тенденции и текстури в модерната кулинария.

Пако Перез

“Технники в кухнята на Мирамар”


Шеф Пако Перез е носител на общо 5* Мишлен. Той ще покаже тънкостите за съчетаване на вкус и текстура в кухнята на “Мирамар” – израстнал от капанче на плажа до ресторант с 2* Мишлен.

Авангардни решения за комбинации от аромати, които да подсилят вкуса на избраните продукти е запазена марка на Перез в кухнята. Не случайно носи славата си на майстор, който умее да вълнува на всички нива сетивата.

Ориол Ровира

“Работа с фермерски продукти”


Шеф Ориол Ровира с 1* Мишлен ще демонстрира как се работи в концепция устойчива кухня, очаквайте да демонстрира специфики при работата с фермерски продукти.

Карлес Мампел

“Тайната на технологичните захари”

Шеф Карлес Мампел е познат с титлата си най-добър сладкар в света. С много богат опит по цял свят, той е един от най-предпочитаните лектори в сферата на вишето майстворство в приготвяне на десерти. В неговия клас ще разкриете възможностите на технологичните захари. Темата е изключително иновативна и ще засегне тенденциите и възможностите, на модеерното сладкарство.

Диего Гереро

“4 звезден мастър клас – тайните на успеха”

Шеф Диего Гереро е с 4* Мишлен придобити за рекордно кратък срок. Той е истинска Рок Звезда в средите. Гереро е артист, бунтар, който може да си позволи да нарушава правилата, да скъсява дистанцията със своята публика с една единствена цел – да създава очакване и храна, която да вълнува. Философията за неговия ресторант е, клиентът да е посветен на кулинарното изживяване, за което е дошъл. Диего е от смелчаците, които могат да си позволят да приготвят възможно най-традиционното и просто ястие в изключителна гурме вариация. С какво точно ще изненада своята аудитория е тайна дори и за нас, но едно е сигурно в продължение на 120 мин Гереро ще ви покаже техники как се готви, като за награда на Pil Pil.

Мастър Клас – Готвачи

На 5 декември за първи път в България 5 емблематични имена от световна величина ще проведат своите майсторски класове.

Шеф Пако Перез носител на 5* Мишлен ще разкрие тайните на средиземноморската кухня.
Шеф Едуард Азуаза и Оскар Албиняна ще покаже последни тенденции и техники в молекулярна кухня.
Шеф Ориол Ровира с 1* Мишлен ще демонстрира как се работи с фермерски продукти.
Световният шампион по сладкарство Карлес Мампел ще разкрие възможностите на технологичните захара.
Шеф Диего Гереро с 4* Мишлен придобити за рекордно катък срок ще изненада аудиторията с авангарден клас, в който ще покаже как се приготвя традиционно ястие, като за награда на Pil Pil.

Билетът важи за всички класове през целия ден.
Начало 10:00ч, продължителност на всеки клас около 2 часа. Събитието се провежда с подкрепата на : Метро, Томеко, Юниливър, Селар 52, хотел Маринела, БТВ Медиа Груп, Oн еър, Аз Жената, Днес бг

05.12.2023г – Зала 1

Начало: 10:00ч
Край: 20:00ч

Пакетна цена

600.00лв (цената е за всички мастър класове)

Начини на плащане

В касите на EasyPay и EpayGo.

МАСТЪР КЛАСОВЕ

Всички мастър класове се провеждат в периода 5-7 Декември повреме на състезанието Biorest Cup 2023

bg_BGBulgarian