Стартира записването за най-добър отбор на сладкарите в “Biorest Cup 2024”.

Запознайте се и с регламента на състезанието:

Журито ще оцени най-добрият отбор, който ще спечели голямата награда от 10 000 лева. Всеки желаещ отбор е нужно да направи предварителна онлайн заявка за участие на сайта ни www.biorestcup.com
Само одобрените кандидатури ще бъдат допуснати във форума.
Състезанието е отборно като всеки отбор се състои от 2-ма души.

1. Петифури – 2 вида (шоколадови бонбони и петифури). Максимум по 25гр. Те трябва да съдържат избран плод и да бъде използван продукт от серията на Sosa Ingredients. Задължителен продукт – индрише. 12 броя от вид, като 6 ще са за дегустация, а останалите 6 за презентация.

2. Шоколадова скулптура. Всички елементи може да бъдат донесени готови и залепени на място. Задължително е всеки един готов елемент да не е предварително сглобен с друг. Всичко трябва да е донесено на съставните си части, но сглобено на място – по време на състезанието.

3. Ентреме-торта – 1кг. 8-10 порции или 100-120гр парчето. Трябва да направите две торти – една за дегустация от журито и една за презентация.

Жури
Едуард Азуаза
Карлес Мампел
Жорди Бордас

Журито ще обърне специално внимание на работа в стил нулев хранителен отпадък, както и на приготвяне на ястия в духа на по-здравословен начин на живот.

bg_BGBulgarian